Neuk me klaar lekkere lul

neuk me klaar lekkere lul

Toen ik daar aan zat te denken kwamen er verwarrende gedachten bij mij naar boven, als hij mijn slipjes uit de wasmand haalde om er in zijn bed aan te liggen ruiken, moest hij mijn kutgeur vast wel lekker vinden, want er waren de laatste tijd wel meer uit de wasmand verdwenen. Zou ik hem misschien kunnen gebruiken voor mijn genot?? Die gedachte liet mijn niet meer los en omdat ik smachtte naar een beurt, een lekkere harde stijve lul die mij goed vulde en bevredigde, moest ik het een keer proberen ik kon haast niet anders meer.

Het gewoon vragen was natuurlijk uitgesloten, zo’n jong kind van 14 jaar wist van toeten- noch blazen, dus ik moest het anders aan pakken. Voor mij stond het in elk geval wel vast dat ik mijn zoontje moest verkrachten en hem willoos alles laten ondergaan. Deze dag was ik zo wellustig en geil en ik verlangde zo ontzettend naar een lekkere geile neukbeurt, dat ik het deze avond wel moest gaan proberen, want mijn kut jeukte vreselijk.

Toen het tien uur was ging ik heel zachtjes naar boven, om deze tijd sliep mijn zoon meestal al wel, maar ik sloop toch heel zachtjes de trap op. Ik liep naar mijn slaapkamer en kleedde me helemaal uit, naakt keek ik in de spiegel en zag mijn mooie slanke lichaam. Mijn stevige kleine borsten waren nog erg mooi en mijn donkere wollen schaamhaar stond ik een perfecte driehoek boven mijn geile kut, ik voelde tussen mijn benen. Ik was zo ontzettend geil dat ik mijn kletsnatte schaamlippen eventjes heel zachtjes streelde.

Trillend van verlangen stond ik daar te kijken naar mezelf en ik wist het nu heel erg zeker, ik moest en zou geneukt worden, daar was voor mij geen ontkomen meer aan ohhhhhh wat spannend. Voorzichtig sloop ik naar de slaapkamer van Rob en deed voorzichtig de deur open. Daar lag mijn kleine jongen op zijn rug lekker te slapen. Ik sloop naar zijn bed en keek op hem neer, wat was hij toch lief zo slapend in zijn bedje.

Ik ging spiernaakt op mijn knieën naast zijn bed zitten en heel voorzichtig gleed ik met mijn hand onder zijn dekbed. Gelukkig sliepen wij bij ons allemaal naakt, zodat ik heel zachtjes mijn hand tussen zijn benen legde. Mijn lieve jongen sliep gelukkig al diep en ik pakte zijn slappe jongenslul in mijn warme hand. Wat was die gegroeid zeg het was al een stevige warme penis in mijn hand en ik voelde zachte schokjes door zijn warme vlezige lul gaan.

Jahhhh hoorde ik mijn zoon nu zachtjes mompelen, alsof hij droomde. Heel langzaam voelde ik zijn lul opzwellen in mijn hand en heel voorzichtig en zachtjes kneedde ik zijn heerlijke warme jongenslul, die groter werd in mijn knedende hand en ik voelde het bloed door zijn lul kloppen. Mijn kut werd nu nog natter omdat ik voelde dat de kloppende lul nu al erg stijf stond en ik hem inmiddels zachtjes aftrok.

Ik hoorde de ademhaling van mijn zoontje nu veel sneller gaan en zijn onderlijf wipte zo nu en dan omhoog terwijl ik zijn harde warme kloppende lul in mijn hand hield. Opeens wreef Rob in zijn ogen en zag mij op m’n knieën naast zijn bed zitten. Mama heeft je maar heel eventjes nodig, het is echt niet erg!!

Nu deed ik het dekbed opzij en ik zag de grote stijve kloppende jongenslul die warm in mijn hand zat, hij was behoorlijk dik en wel bijna 20 centimeter lang. Ik werd er als een magneet door aangetrokken en in nam zijn grote paarse dikke kloppende eikel tussen mijn lippen en ik kuste hem zachtjes, de eikel was groot en paars en hij glom als een spiegel.

Nu klom ik bij mijn zoon op het bed en ik ging schrijlings boven hem zitten. Ondertussen had ik zijn stijve kloppende jongenslul gepakt en ik zakte nu langzaam lager. De dikke paarse harde eikel voelde ik tussen mijn kletsnatte schaamlippen en ik zakte verder over hem heen. De hitte van mijn fluweelzachte kut omsloot zijn harde paal en ik hoorde de ademhaling van Rob nu sneller gaan.

Heel langzaam voelde ik de warme stijve jongenslul bij mij naar binnen glijden centimeter voor centimeter voelde ik hem in mijn natte hete kut glijden tot hij helemaal diep in mijn smachtende kut zat.

Nu ging ik met mijn volle gewicht op mijn zoon zitten zodat zijn hele lul diep in mijn kut gevangen zat en zijn harde eikel stevig tegen mijn baarmoeder stootte.

Zijn kloppende lul was op zijn minst net zo groot als die van zijn vader en tot diep in mijn buik voelde ik zijn kloppende heerlijke lul. Ohhhhhhhh mijn lieve jongen toch “ hijgde ik “het gaat echt allemaal helemaal vanzelf”, Rob kreunde nu ook van het heerlijke genot wat wij samen beleefden, zijn harde kloppende lul zat gevangen in mijn hete zuigende kletsnatte kut. Ohhhhh mama wat een heerlijk gevoel is dit wat zacht en warm!

Rob kreunde het uit, “ oohhhh mama wat is dit een heerlijk gevoel. Nu rolde ik op mijn zij en ik kneep met mijn kutspier stevig om zijn harde lul en zorgde er zo voor dat zijn lul in mijn zeiknatte kut gevangen bleef, zodat ik onder kwam te liggen. Nu lag Rob bovenop mij en hij begon me nu langzaam te neuken. Hierop liet Rob zich niet onbetuigd, want nu begon hij met harde felle stoten mij diep te neuken. Bij elke stoot kletste zijn volle zak tegen mijn kletsnatte billen en ik neukte met mijn jonge zoon mee, door bij elke stoot, mijn bekken goed omhoog te kantelen, zodat zijn stijve jongenslul helemaal diep bij mij naar binnenschoot en hard tegen mijn baarmoeder ramde.

Ik kwam al bijna klaar en mijn ademhaling ging veel sneller, ik hijgde “Oohhhhhh toe maar lieve schat neuk je moeder maar eens goed alsjeblieft! Snel gingen we onze caravan in en neukten Ria en ik als nooit tevoren! De volgend morgen zaten we aan het ontbijt en kwamen Mieke en Wim ook buiten ontbijten, goedemorgen zeiden ze, wij ook natuurlijk en ik vroeg, en lekker geslapen Wim, jaa Henk zeker lachte hij, Die dag verbleven we aan het strand en toen we om een uur of 6 weer terug kwamen zagen we hoe Mieke en Wim vermoeid ogend uit hun caravan stapten!!!!

Zo, zo, zei ik, hen aankijkend. Zo, zo, hebben jullie genoten vandaag?? Uhh, uuh, nogal Henk grinnikte Wim, hihi zei ik hihi ik zie het, en ze begrepen dat we wisten dat ze net even lekker gespeeld hadden samen!! We dronken wat met zijn vieren wat en spraken af dat we die avond naar het feestje zouden gaan wat werd georganiseerd in de kantine van de camping. Het was gezellig druk en we hadden nog net een tafeltje met zijn vieren, we dronken aardig wat. Wim vroeg Ria ten dans en ik Mieke en zo om en om swingend zag ik hoe Wim steeds vaker naar de tieten van Ria begon te kijken!!!

Knipogend naar hem liet ik merken dat ik zag hoe hij de tieten van Ria bewonderde, toen we 10 minuten later inmiddels behoorlijk aangeschoten in de wc stonden zei ik tegen hem, je vind de tieten van Ria wel mooi geloof ik he?? Uhh, uhh, stotterde hij, uuuh, ja best wel Henk!! Ik keek hem nu indringender aan en zei zacht.

Volgens mij zou je ze best wel eens in je handen willen nemen of niet lachte ik. Breed lachend antwoordde hij, JAA graag zelfs, maar ik weet niet of Mieke en Ria dat zo’n goed idee vinden?? Oké, zei ik, oké, ik regel dat lachte ik. Verbaasd keek hij me aan en zei, eerlijk, eerlijk meen je dat?

We liepen terug naar onze tafel en zagen hoe Ria en Mieke stonden te swingen, toen ze terug aan tafel kwamen en het inmiddels een uur of 12 was zei ik, zullen we het feestje voortzetten in onze caravan.

Oké, zeiden ze, en gearmd met Ria liepen we achter Wim en Mieke aan naar onze caravan, toen we vlak bij onze caravan waren fluisterde ik tegen Ria, Ria volgens mij vind Wim je wel heel erg mooi en weet ik zeker dat hij je wel eens aan je tieten zou willen zitten?? Ondanks dat ze net als wij teut was verstarde ze en zei zachtjes, je bent gek Henk je bent gek. Nee hoor, grinnikte ik, nee hoor hij heeft het net zelf verteld toen we op de wc stonden!!

Jezus Henk, Jezus ik ben minstens 30 jaar ouder, dat geloof ik niet. Oh nee echt wel, zei ik zacht, ze keek me aan en zei, weet je het zeker Henk, enne vind jij dat goed?? Ik kuste haar en zei, ik vind het goed maar alleen als jij het goed vind!! Ze kreeg een vuurrood hoofd en met verbazing in haar ogen kwamen we aan bij de caravan. Terwijl Ria de lichten aandeed een stukje muziek opzette en ik een fles wijn open trok zag ik hoe Ria naar Wim staarde, ik glimlachte naar Wim en knikte van ja!!

Wim stond op en zei, kom op Ria laten we nog een dansje wagen, terwijl ze strak tegen elkaar aan stonden te dansen ging ik naast Mieke zitten. Heb je het na je zin lieverd vroeg ik aan haar, jaa Henk jaa alleen de wijntjes he, hihi zo,n mooie jonge vrouw die niet tegen de wijntjes kan lachte ik.

Oké, oké, glimlachte ze, oké ik kan er dus echt niet tegen Henk en sorry voor de gezelligheid maar ik ga echt slapen zo.

Ze dronk haar glas leeg en zei tegen Wim, Wim ik ga slapen ik ben dronken en moe, Wim die nog steeds met Ria stond te schuifelen keek haar aan en zei, ga maar vast liefje ik kom zo ook. Mieke stond wat wankel op en zei, oké welterusten en tot morgen, ze viel bijna om en ik zei, ik loop wel even met je mee. Ik bracht haar naar de caravan van hun, hielp Mieke naar binnen en zei, moet ik je even helpen met uitkleden!!!!

Hihi Henk, hihi, durf je dat wel? Ik kleedde haar uit en legde haar op bed, nog voordat ze haar hoofd op het kussen had liggen sliep ze al, in haar slip en bh lag ze voor me op bed en ik kon de verleiding niet weerstaan om haar even over haar hele kleine tieten en tepels te wrijven, maar ging niet verder!! Snel liep ik terug en zag bij binnenkomst hoe Wim met z,n handen onder de rok van Ria zat en haar met zijn handen om haar billen strak tegen zich aan had getrokken!!!! Ze keken me aan maar dansten gewoon door!

Ik liep naar hen toe en zei, Mieke slaap als een os!! Ja, jaa, kreunde ze, jaaa, Wim haalde zijn handen onder haar rok vandaan en begon spontaan haar bloes open te knopen!!

Fluisterend vroeg ik haar, dit wil je he, dit wil je toch?? Met gesloten ogen en licht hijgend zei ze, oké, oké een keer dan!! Haar bloes ging uit en even later ook haar bh en ik zag hoe Wim zich voorover boog en op haar keiharde tepels begon te zuigen, ik trok haar rok en slipje uit en zei, Ria, Ria laat je neuken, laat je neuken door Wim! Wim en ik trokken snel onze kleren uit en toen Ria naar de lul van Wim keek slaakte ze een gil van verbazing??

Jezus Henk, Jezus kijk eens, stamelde ze, ik keek en zag dat Wim een stijve had die minstens 20 a 21cm moest zijn ook, de dikte was enorm hij had er een waarvan ik nu begreep dat Mieke gisteravond nee zei toen hij haar probeerde om in haar kont te neuken!! Ria zakte op haar knieën voor hem en begon hem spontaan te pijpen, ze kreeg zijn giga pik niet helemaal in haar mond maar likkend en pijpend aan die grote vette staaf kirde ze.

Wim, Wim, neuk me, neuk me, steek die lekkere geile monsterlul in mijn natte ouwe kut, haar ogen tolde van geiligheid en ze liet zich languit op de grond zakken!!

..

: Neuk me klaar lekkere lul

THUISONTVANGST AMSTERDAM NOORD BI VROUW NL Breed lachend antwoordde hij, JAA graag zelfs, maar ik weet niet of Mieke en Ria dat zo’n goed idee vinden?? Toen hij na enkele ogenblikken enigszins tot rust was gekomen haalde hij zijn halfslappe lul uit de kut van mijn vrouw, neuk me klaar lekkere lul. We konden niet zien of Wim een grote of kleine had, maar wel zagen we dat Mieke een prachtig lijf had met eigenlijk te kleine tietjes. Nadat ze nu nogmaals sidderend was gekomen spoot ik haar vol met het laatste beetje van mijn zaad. Jouw gratis sex films! Nog een keer, oooh jaa, kom, kom, nog een keer kermde ze bloedgeil. Nadat we met ons drieën lesbische pjes oma komt gillend klaar paar keer in het Turks stoombad en de sauna waren geweest, besloten we om nog een keer in het bubbelbad te gaan zitten.
Klussen voor natura sex gratis Amateur sex brabant milf met kale kut
Lul afzuigen neuken in heerhugowaard Prive ontvangst zonder condoom kutje tiener
Neuk me klaar lekkere lul Lekkere meiden sex geile seks films
Lekker aan mijn piemel trekken lieve schat. Rijpe Dames Zoeken een Spannende Sexdate! Jaaa doe die beentjes maar lekker wijd zodat ik je kale k Oohh, ja lik me aan mijn kutje, vreet mijn kut maar op pap. Haar parmantige tietjes waren zo mooi en met een paar gratis pijpen boerin neuken harde tepels maakte ze me gek van geilheid. Ik was blij dat ik even mocht pauzeren, want door het hevige orgasme was mijn lul een beetje slap geworden. Jaa neuk mijn kont hard en diep. Wat is hij toch groot. Simon wachtte even de reactie van mijn vrouw af, neuk me klaar lekkere lul zij hield haar ogen gesloten en deed net alsof ze niets had gehoord. Ik wil je sperma proeven. Nee, ooh nee Wim niet doen, oooh mijn god niet in mijn kont Wim, auw, aauw, nee je bent veel te groot, kermde ze jammerlijk. We zagen hoe Mieke op zijn hondjes werd genomen door Wim en toen voelde ik hoe Ria over mijn broek begon te wrijven. Wat maakt dat nou uit, ik wil dit toch zelf ook, buiten dat als jij niets zegt, zeg ik ook niets. Ik keek opzij en nu zag ik dus mijn dochter me geil aan kijken.

Amateur erotische massage gratis sm

GRATIS SEX GRONINGEN 2 PIKKEN IN KUT

PRIVE ONTVANGST ENSCHEDE DEVENTER EROTISCHE MASSAGE